2008-04-14

Måndag

Började 6.30 idag, så då slutade jag 13.00 och det var väldigt skönt för det var KAOS på jobbet.
Dagen började med att Anne ringde och sa att hon var sjuk, så då blev vi en kort. Strax därefter ringde Lotta som arbetar i köket och sa att hon skulle komma senare, vilket innebar att vi fick göra frukost... eller jag.
Eftersom Anne var borta var jag helt själv med en hel kull ungar till frukost och det var ju inte så käckt för jag skulle ha utvecklingssamtal mitt upp i allt.
Berivan kom dock halv nio och en från den andra avdelningen kom upp och hjälpte oss över frukost så det löste sig. Samtidigt ringde killen från Folksam som var där och gick igenmom våra försäkringar som vi har genom kommunal och en person utanför ramlade med ett barn på en cykel och slog upp hela ansiktet.
Jag fick ta hand om Folksamsnubben och Emma och Anna från den andra avdelningen fick hjälpa kvinnan som hade ramlat.
Helt bisart.
Efter utvecklingssamtalet fick jag slänga i mig lite frukost samtidigt som jag ringde till en pappa till ett barn som hade sökt mej. Mitt upp i allt det kom det två barn som jag fick ta emot.
Som tur var kom Daniel 10 minuter tidigare så att han kunde ta emot ett tredje barn.
När Michaela kom klockan kvart över nio så såg man långa vägar att hon inte var bra hon heller...
Hon gick hem vid halv elva och det ringdes in en vikarie.
Planering hade jag också egentligen mellan halv tio och halv tolv men jag kom iväg på min planering vid kvart i tio kanske. Vid elva fick jag gå in i barngruppen igen för ett barn skrek som en stucken gris och det var helt snurrigt på avdelningen.
Lunchen blev sen och sedan skulle vi ha kalas för ett barn. Samtidigt skulle dom små barnen sova och då tog jag sovvilan själv så att de andra kunde vara med på kalaset. Men det gick bra, även om det var ganska många små.
Det var rätt skönt att komma hem med andra ord... Tyckte synd om Daniel som blev kvar och till råge på allt fick ta stängningen för att Michaela blev sjuk...

Väl på väg hem började jag tänka på den här Engla som blev mördad av den där sjuka jäveln. Efter mordet beställde han en pizza och en fanta. Fy va sjukt. När jag ser bilder på henne så börjar jag gråta. Hon var precis lika gammal som Sofia och hon påminde så mycket om Fia med sina glasögon och allt... Fruktansvärt. Världen är helt sjuk.
Just nu
sprids uppmaningar genom bloggar, e-post och sms att ikväll kl. 21.00 tända ett ljus i fönstret. Jag ska tända ett.

Usch. Nä...
Jag kanske ska ta och vila... Är rätt trött.

Ps. Ja, mina tatueringar ÄR stora, jag vet det, jag valde det lixom och jo, jag ska göra fler. Det "räcker inte alls nu"...


Kommentarer
Postat av: heidi

är det min mamma som har vart framme och sagt nåt om dina tatueringar eller? skit i henne. du är jäääättesnygg!! puss och kram från lillasyster


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback