2008-08-07

Torsdag

Idag vaknade jag klockan nio och var skit trött... vilket inte är så konstigt med tanke på att vi har vänt på dygnet...
Vi har ju som sagt varit väldigt trötta, så vi har somnat på eftermiddagarna och det har i sin tur resulterat i att vi har lagt oss väldigt sent.
Det var väldigt segt att gå upp men vi hade ju bestämt att åka till Varbergs fästing så det var inte läge att somna om även fast det var precis det jag ville göra...
Jag låg iallafall och drog mej in i det sista och det var näst intill omöjligt att gå upp tills det ringde i min mobil. Jag har äntligen betalat mina varor och nu hade dom kommit, snabbt gick det också!!!  Fan va spännande. Plötsligt var jag värsta piggelinas... :D
Men förs var det dags för Varberg.
När vi kom fram var det rätt kallt och jag hade på mej både kofta och jacka... Men sedan blev det bara varmare och till slut var det riktigt gott väder.





Vi tog en guidad rundtur som visade sej vara en kombinerad rundtur och teater. Guiden hittade en gammal visselpipa som det stod 1621 på och när hon blåste i den hamnade vi bak i tiden och det kom springandes knektar som förde bort henne och anklagade henne för att vara en trollpacka.
Knektarna jagade från början en ung pojke som var på fästningen för att frita sin bror så vi fick föjla med honom istället i hans letande efter sin bror.
Vi fick gå ner i bastiljonerna och se hur det såg ut och där hittade vi guiden och fritog henne. :)






Inne i Bastiljonen. Vakten fick stark dryck i sin mugg så han deckade och vi kunde frita guiden.






Här på kartan kan man se bastiljonerna i varje hörn (dom trekantiga spetsarna)
Inne i dom gick  det en gång i spiral neråt. Fönster finns åt alla håll vilket gjorde att fienderna inte kunde gömma sej efter murväggarna, utan man kunde skjuta på alla inkräktare ur alla vinklar.

Efter den guidade turen satte vi oss på muren och drack lite kaffe, njöt av den fina vyn ut mot havet och så ringde jag till Johanna och frågade om hon ville komma och öppna Mary Kay paket med mej.





Det ville hon så då packade vi ihop och åkte till huvudkontoret i Mölndahl.
Så här der det ut:







När vi kom hem var Johanna redan där och vi bockade av alla produkter för att se att dom var där. Sen gick vi igenom allt så att jag skulle lära mej.
JULAFTON!!
Så jäkla roligt! I love my products... Känns som jag har värsta skatten i vardagsrummet nu... :D





Christmas  :)




Kommentarer
Postat av: Ling

Köpte du det stora eller lilla paketet direkt?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback