2008-08-20

Onsdag

Hudvårsklassen idag gick så himla bra! Helt galet! Allt kändes så lugnt bara efter en stund och dom tjejerna som var med var så otroligt goa och positiva. Igår gick det inte lika bra.. Jag hade inte riktigt koll på flip-charten (presentationsmappen som man kan läsa från vad man ska säga) för den är lite knepig. Satt uppe hela natten till klockan tre och gjorde om materialet. Funderade länge på hur jag skulle formulera mig för att få det att låta som "mig" och skrev ner det. Sedan skrev jag ut det och tejpade över på flippcharten. Sedan fick jag mail med Johannas version, hon hade skrivit hur hon säger på dina hudvårdsklasser så jag skrev ut dom och gjorde om min en gång till efter jobbet och innan jag åkte iväg till Frida. Efter all den tiden jag la ner där och att jag samtidigt fick pluggat in allting några extra gånger så gick det mycket bättre den här gången.

Jag kände att jag nådde fram med det som jag känner själv.. JAG tycker ju att dom är så himla bra men att få andra att förstå det är inte lika lätt...

Tappade nästan modet där ett tag efter igår och jag hade riktigt ont i magen när det var dags att åka till Frida.
Jag satt utanför i bilen i tio minuter och försökte lugna nerverna... mådde fan illa och det kändes som jag inte alls ville gå dit.
Men jag är så glad att jag gjorde det!
Fan va roligt det känns!

Nu är klockan ett igen och jag måste verkligen sova...
Men ha det allra bäst allihop och godnatt!


Happy

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Vad kul, grattis till framgången! Kram

2008-08-21 @ 13:22:06
Postat av: heidi

åh, vad kul att det gick bra!! :D PUSS

Postat av: Johanna

du är grym!!!! =)

2008-08-21 @ 20:38:55
URL: http://johannaingridhelena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback