2008-08-21

Torsdag

Skönt... en dag kvar på arbetsveckan och då var det åter igen precis som man aldrig hade haft någon semester alls... Man kommer liksom in i det på bara några dagar...
Känns bra dock i arbetslaget. Våran nya kollega Kristina är väldigt trevlig och duktig. Daniel är alltid lika trevlig och mysig att arbeta med..
Barnen är lugna och inte så många än. Många är fortfarande lediga och några frånvarande?


Det trådlösa nätverkskortet i datorn e skitroligt. Jag loggas ut med jämna mellan rum, kanske var femte minut. Det är väldigt roligt vill jag lova...  Chris bärbara loggas aldrig ut.. inte heller Moas bärbara, det e bara denna och den andra där i Sofias rum med samma typ av nätverkskort. :(
Min vän Jussi sa såhär:
Det märkligt hur fort man vänjer sig med alla fel på datorn...
Och jag håller verkligen med... Jag har liksom nästan accepterat att bli utloggad hela tiden. Sen hade jag ju den datorn innan som e i Sofias rum nu och den är helt galet aaaaaaasseg.. herre gud. Och jag bara accepterade det och satt o väntade... som på en pensionär.
Nu har jag suttit vid denna som är snabbare och får nippran när jag sätter mej vid den i Sofias rum. Det går inte bara, jag får hjärnblödning.

Nu ska jag lägga mej hos min fina man... Som har varit ledig hela dagen, sovit länge på morgonen och som ska vara ledig imorgon med.... Han skrattade väldigt retsamt när han sa: "Jag är så himla trött alltså..."
En annan ska upp klockan sju... Men det är ju FREDAG imorron! Yes.
Är ju dubbelarbetande nu ;) Känner att jag har sovit lite för lite... Need som sleep. :)
Godnatt allihop!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback