2008-08-24

Söndag

Idag slappade vi hela förmiddagen... Helt crazy. Vi var verkligen helt off... Vi släpade oss ur sängen flera gånger men tycktes hamna tillbaka i sängen för att slöa gång på gång...
Vid halv tre kom Johanna hit och hjälpte mej att lägga en order.
Försökte att ta tag i att ringa till folk och boka klasser som jag fått från rekomendation på hudvårdsanalyskoten men det tog emot... har aldrig gjort det innan och känner mej lite nervös inför det.
Det brukar ta några dagar för mig att komma igång men sen när jag väl kommer igång så gör jag det ordentligt..
Så imorgon skall det ske... Känns spännande.

Efter att Johanna hade åkt, så gjorde vi lite smörgås och funderade på att gå ut på promenad till Prästtjärn, men vi kom aldrig så långt utan hamande i slapp och slöläge igen... :D

Vid fem tog vi skrutti plutt volvon och åkte iväg till min chef i Rävlanda.Vi hade blivit lovad ett skåp och det var verkligen fint. :) Tack.
Vi fick också massa tavlor för jag gillar gamla ramar. Gillar det mesta som är gammalt och antikt.





Nu ska skåpet målas vitt och så ska jag fundera på var den passar bäst. Antingen ska jag ha den i sovrummet eller så blir det i vardagsrummet. Men den passade rätt bra där nere i hallen också.
Han som ägt skåpet och tavlorna innan var präst så det var mycket jesus på dom flesta tavlorna.
Jag är ganksa... eller ja, väldigt långt ifrån troende, men jag tycker om tavlor med religösa motiv, krusifix och ikoner. Lite knasigt... Det kanske är för att dom ser gamla ut...?

   

Vi blev bjudna på kaffe och bulle också. Det var trevligt.

Imorron är det Mary Kay måndagsmöte - utbildning. Känns roligt. Det är jättekul att åka dit och man lär sej enormt mycket varje gång. Ser fram emot det... :)

Barnen kom hem idag också. Världens sötaste barn har jag.
Har längtat efter dom.
Imorgon börjar jag arbetsa halv sju och Chris måste jobba tidigare han med så det blir tidig uppgång för mina stackars små flickor.  Men jag slutar ju halv två också så dom får komma hem tidigt.

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet och sedan hoppa i säng...
Behöver somna tidigt... men när har jag somnat tidigt någonsin?? Nattuggla... det e jag i ett nötskal.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback