2008-02-02

Lördag

Dagen är tillägnad till att packa... men det verkar gå sådär bra med den saken...
Vi ligger mest i sängen och slappar och kollar på TV.
Igår såg vi "Fantastic Four Rise of the Silver Surfer" som jag laddat ner. Den var väl sådär... men i förrgår såg vi "I am legend" och den var skitbra! Lite datoranimerat dock, det var lite B, men den var bra endå.

Igår ringde dom från jobbet jag sökt... (på tiden??)
Tjänsten blev tillsatt av annan sökande, men däremot ringde dom från ett annat ställe i förrgår och erbjöd mej ett jobb. Men det tackade jag nej till.

Nu är jag frisk. Så gött! En sak som är bra med att jag var sjuk är att jag la ner rökningen och jag har inte druckit någon kaffe heller. Nu dricker jag te som en engelsk skolfröken! ;)

image640

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej Kati!
Det är Sara från Borås som skriver! Vad skönt att du mår bättre och att det känns bättre på ditt jobb! Jag mailde dig för några månader sedan, men du kanske ej har fått det. Du har väl fullt upp med flytten!

Jag är kvar på min gamla avd på jobbet för min pool-tjänst lades ner. Det är ok för jag räknar ner till 1 sep då jag hoppas komma in på högskoleutb. till studie och yrkesvägledar programmet. Malmö har sammarbete med Varberg (som jag kommer att söka till i första hand)och Växjö (som jag söker till andra hand). Jag kommer att läsa på distans, vilket innebär att jag åker till Varberg 1-2 gr i veckan och till Malmö 2-3 veckor på en termin.Det är ju bra för då kan jag jobba extra ofta!

Vad gör du på fritiden (dum fråga för nu förstår jag att du har fullt upp med er flytt)?Det vore nog bra för din rygg om du började att styrketräna!
Jag simmar tre gånger i veckan (försöker gå ner i vikt inför sommaren).En gång i veckan går jag o mammma på yoga (jätte skönt).Jag träffar min systerson Adam nästan varje helg. Han har blivit 2 1/2 år och börjar prata en hel del.kul!

Flyttar ni långt från där nu bor nu? Måste barnen byta förskola/skola? Vad jobbar Chris med?

Att du vågar göra så många tatuerningar! jag skulle svimma av smärtan (jag svimmade nästan när jag tog hål i öronen).
Maila gärna tillbaka när du har tid!
Många kramar från Sara

2008-02-03 @ 18:15:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback