2008-02-28

Torsdag

Idag flyttar vi. Kan inte fatta att det är sant!
Fy fan va skönt.

Besiktningstanten från Akelius var här igår och vände. Hon sa att dom skulle komma tillbax på fredag för det var lite svårt att se. Hon tyckte att jag hade "ganska mycket saker" Hahah! :D
I samma veva kommer den nya hyresgästen in här och snurrar och klagar på allt. Hon vill ha nya tapeter och golv och allt möjligt. Besiktningstanten var inte så road... Kanske var det en av anledningarna till varför hon flydde så snabbt??
Sen ville inte denna människa gå hem nån gång. Hon gick runt, runt, runt i lägenheten i oändligheter och frågade massa frågor. Den konstigaste frågan var nog om jag skulle städa. "Neee, jag tror jag skiter i det" tänkte jag svara men jag svarade dock ja visst med ett leende.
Till slut fick jag ta på mej min jacka och säga att jag skulle gå och köpa kaffe, som var slut som tur var... annars kanske hon hade varit kvar än... Så efter många om och men tog hon också på sej sina skor och sin jacka men då ville hon titta på vinden. Och efter att vi hade tittat på vinden och åkt ner med hissen vill hon se på tvättstugan...

Har packat ner det mesta... Det är lite diversesaker kvar men det viktigaste är att vi får dit dom stora sakerna så kan man ju ta det sista med volvon. På måndag ska vi lämna lägenheten. För enligt hyreslagen så säger den att om den första inträffar på en helg så gäller nästkommande vardag och det var ju tur för oss. :)
Men det gav den nya hyresgästen panik och jag sa att vi skulle försöka lösa det så snabbt som möjligt.

Nu har jag inte någon dator på ett tag. Jag hade glömt att ringa till Bredbandsbolaget så jag får inget internet på en månad... Men jag har ju tillgång till intenet på jobbet. Skicka all meil till min hotmail. Outlooken kan jag inte öppna förän nästa månad. :)

Så... nu är det bara städningen kvar då...
Den allra roligaste biten... :S

image648


Kommentarer
Postat av: heidi

uppdatera då!!! om ert nya hem och allting!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback