2009-07-11

Lördag

Nu har vi alltså kommit fram till min ungdomsvän Cissi i Umeå.
Här har vi haft det bra enda sedan igår.


Cissi och hennes son Philip



Så här har det sett ut med vädret hela vägen upp. Det är som om ett moln har följt efter oss från Stockholm och hela vägen upp.
Var vi än har kommit har folk sagt: "Igår var det så bra väder... jättevarmt och solen sken men nu e det regn. E det ni som kommer med regnet?"

I Ragunda kommun på väg upp till Umeå åkte vi förbi 
Den Thailändska paviljongen


Där var det jättefint. :)

I Örnsköldsvik ramlade jag utanför ingången till OKQ8 för att det var så halt. Blev helt mörbultad. Handen och armen och sidan av låret fick stora blåmärken. Inte alls najs. Handen har jag haft svårt att använda och lite svårt att gå på grund av att jag har så ont i låret. :(
Idag har vi varit på stan och shoppat. Mycket trevligt för jag har inte shoppat kläder på en evighet. Känns som att jag har gått i min Mary Kay dresscode i ett år eller nått och endast det.


My best friend. :)


Se! Solen tittade fram en kvart under våran shoppingtur!

Sen har jag inte haft nån större lust att shoppa heller för man har ju handlat Mary Kay produkter varje vecka och fått hem paket som man öppnat. Känns som shoppingsuget har stillat genom det en hel del.





Vi var och åt jättegod japansk mat. Det var mumma. Gillar inte sushi men jag fick god entrecote.

Köpte massa nya underkläder, strupor och toppar. Ett par haremsbyxor blev det också och en kofta. Sen köpte jag också en sjal som var skitsnygg. :) Mycket nöjd.



Köpte också en nagelfil och fick äntligen filat ner mina megalånga klor! Så skönt att fått dom lite kortare.  Jag är så lat med dom. Går till Anna-Carin så får hon fixa dom. När jag ska behöva göra det själv tar det flera veckor innan jag får tummen ur.
När vi var hemma hos Cissi drack vi massa vin och åt gott och grillat.


Grillkväll.

Innan det hade vi en facial också så nu har Cissi en egen roll up som ska hänga i hennes badrum.
Hon blev mycket snygg. :) Se själva.

I morgon blir det till att gå upp med tuppen. Vi ska vara i Överkalix vid 12 och hämta barnen och så ska vi åka vidare till Finland till min kusin Sari och hennes familj.
Nu e det dags att sova med andra ord. Om jag somnar inom 20 minuter får jag sova fem och en halv timme. :)
God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback