2010-01-10

Söndag

tio - nollett -tio

Jag är galet rastlös. Vill börja jobba NU. Bokat jättemånga klasser, men så blev den som jag skulle haft imorgon redan avbokad.
På tisdag ska vi till revisorn, sen är det SD kväl på onsdag. Kan det inte bli tisdag kväll NU. Kreverar...
Känner mej aptråkig.
Men telefonkonferansen som jag höll gick bra... tror jag. Ann ringde och sa att hon tyckte det iallafall så hoppas dom andra tyckte det med. Det känns väldigt knepigt att bara prata i en lur ut i tystheten. Det är många som lyssnar så det finns inte tillfälle att fråga frågor osv.
Det var lite nervöst men det funkade bra. Bra övning.

Hela huset... ja det mesta iallafall blev städat idag.
Mitt MK rum e kvar att fixas, lite småplock i sovrummet och Sofias rum. Bläää det e det jobbigaste rummet. Hon har en miljard småplock! Hon ska få den fantastiska äran att hjälpa mej att göra det imorgon. Å vad glad hon kommer att bli! Hahah. Har gjort det mesta iallafall. Röjt hennes hemskehörna som hon bara slänger allt i. Dammsugit och fixat sängen. Nu e det hyllor och garderober kvar att fixa.
Sen har jag massa tvätt att vika också och i barnens rum fyndade jag tio tusen strumpor kändes det som och ett och annat klädesplagg. Massa tvätt igen med andra ord... jag som NÄSTAN hade vunnit kriget mot tvättberget.... :(
Jaja... man kan ju inte vinna alltid...

Jag e för övringt gråhårig... Upplyfftande värre.... Hur kul e det då på en skala???
Ska åka ner imorgon till Allum och fynda guldtights och hårfärg.

Ne nu ska jag nog gå och sussa hos min gubbe.
Ha en fantastisk natt.

Hej hej från mej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback