2011-07-10

Söndag

Igår gjorde jag paj igen. Den här gången blev det blåbärspaj.
Och MASSA vaniljsås såklart! :)
När jag sedan skulle ställa in det som blev över i kylskåpet så tappar jag bunken med vaniljsås och hade det över hela köksgolvet.
Najs!

Chris var jättetrött igen igår när han kom hem stackaren men han orkade med att slänga upp massa bröte på vinden som stått i vardagsrummet sedan våran lilla renovering. En lampa, ramar, sterio och sittdel till vagnen - den lär vi ju liksom inte använda förän om flera månader.
Nu börjar det arta sej så småningom i vardagsrummet.
Vi har lite matsalsstolar kvar att måla och det lilla bordet som ska in där men sedan e det väl "klart"... om det någonsin blir klart...

Idag vaknade jag av ett SMS från min väninna Karin som flyttat till Öjersjö och som skulle komma på besök.
Hon har lämnat sin dotter på tåget eller flyget. Kommer inte ihåg vilket. :) Egentligen skulle hon kommit direkt efter det men hon ville hem och duscha först och det var ju tur för jag behövde städa! :)
Så det har jag ägnat mej åt hela morgonen.
Skulle behöva dammsuga trappan med. Får väl ta tag i det... Men idag har jag ont i ryggen igen.

3 dagar kvar.
På onsdag e det beräknat att vi ska ha barn. Om tre dagar.
Fortfarande inga förvärkar... Känner ingen skillnad från övriga dagar. Mer än i ryggen då. Som tur e är det inte värsta hemska foglossningarna utan bara en liten punkt  längst ner på höger sida av ryggen. Det kan man stå ut med.
Med Sara och Sofia hade jag jättemycket foglossningar. Kunde knappt gå. Städa eller lyft av alla slag var helt uteslutet. Men då hade jag ju också ett helt annat jobb.

Idag jobbar Chris till sex. Sen är han ledig måndag och tisdag. Efter det jobbar han onsdag och torsdag - sen e han ledig fredagen, hela helgen och 4 veckor framåt. Ska bli skönt. :) Hoppas bebben kommer då så vi kan vara hemma 4 hela veckor och bara njuta.

Nu ska jag nog ta tag i trappen...
Ha det fint idag med!

// K


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback