2011-10-04

Tisdag

Idag har vi varit i Borås en sväng på kvällen.
I förmiddags var vi på BVC och träffade syster Karin och Eskil har växt så det knakar igen. Sist vi var där var 21/9.
Nu e han 63 cm lång. Så alltså har han växt tre cm på två veckor! :) Han har också gått upp från 5490 till 6090 i vikt. Stora killen!

När vi kom hem från BVC var jag SÅ himla trött för dom stora kidsen skulle ju upp i ottan och till skolan och den allra största hade ont i magen och fick stanna hemma. Sen var det ingen idé att sova mer för det var ju dags att åka till BVC.
Så när vi kom hem stängde jag av telefonen och gick och la mej med Eskil.
Vi sov i 2½ timme och sen väckte han mej och ville ha mer mat och då hade jag två missade samtal och två SMS. Ibland e det skönt att stänga av telefonen och omvärlden och bara vara i sin egna värld.
Snart får vi nog ta en tripp ner till faster Merja till deras stuga. Där e det total frid. Om man behöver ladda batterierna så e bästa sättet att åka dit.
Så fort jag kommer dit blir jag helt lugn, jag sover som en stock och blir alldeles harmonisk. Telefonerna funkar knappt där, det finns ingen el, bara natur runt om kring och det kommer någon enstaka bil nån gång per dag åkandes förbi. Underbart.



Så här ser vår fina prins ut idag. :)
Han har på sej jättegulliga kläder som vi fick av Linda och Andreas. Jag tror faktiskt att jag själv har köpt dom till deras pojkar när dom var nyfödda. :D  Så med andra ord så e detta det första Eskil har på sej som jag själv köpt! Annars har vi inte köpt ett endaste klädesplagg!
Vi har fått sånna mängder av kläder så vi har inte behövt. Är evigt tacksam för det! Det e inte billigt med kläder!
Tack till alla er! ♥

Jahapp... Som ni ser så e klockan rätt mycket.
Men jag e ju då inte alls så trött för vi sov ju middag så länge. Nu känner jag mej värsta piggelinas...
Vad ska man hitta på mitt i natten??? :)

Nä jag ska käka lite knäckemacka och sen ska jag gå och lägga mej ändå.
Vid fem vaknar Eskil i regel.
Han brukar somna vid tio, elva sen vaknar han vid halv fem - fem och vill ha mat, sen somnar han igen och vaknar vid halv åtta - åtta, sen somnar han igen. Vid tio, halv elva brukar vi gå upp så han sover himla bra.
På dagarna sover han nästa ingenting. Små korta stunder bara. Om man går ut med honom och går i vagnen sover han eller när vi åker bil, men annars e han vaken. Så fort man stannar vaknar han.
På dagarna brukar han sitta i sin babysitter, leka i babygymmet, äta, äta och äta och kissa. Han kissar jättemycket! :D En eller två ggr om dagen kommer det ett lass med bajs oxå.



När Sara e hemma vill hon vara med honom hela tiden och bära på honom. Hon tar med honom till hennes rum och så får han ligga i hennes säng och hon leker och pratar med han. Sen visar hon massa grejer för honom och hon vill gärna byta blöja på honom också osv.
Dom älskar verkligen varandra. Dom största leenderna får Sara av Eskil. :)

Han e ett väldigt snällt och lugnt barn. Gråter bara när han vill ha mat. Så himla skönt.
Jag e nästan aldrig trött eftersom han sover så bra.



Lilla söta fina! Hur kan man älska nån så mycket? :)

God natt på er - nu blir det knäckemacka för mej! Ha det fantastiskt!

// K


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback