Berätta om dig själv med ABC…

Maria hade fått en utmaning att berätta om sej själv genom att använda alfabetet.
Sedan skulle det egentligen skickas vidare till 10 st bloggare men hon följde inte så många så den som kände sig manad att svara på den var välkommen att göra det!
Jag kände mej manad och säger som hon: Känner DU dej också manad så svara du med i din blogg! :)

Adam heter Sara och Sofias pappa. Jag var 19 när jag träffade honom.

B
arn nummer ett heter Sofia och henne fick jag när jag var 23. Sara är barn nummer två. Hon kom när jag var 26. Oj... hur gammal var jag när Eskil föddes? Han är 8 månader snart. 36 måste jag varit.

C
hris träffade jag 2007. Love of my life!

Den 2 augusti 2009 gifte vi oss och hade ett 50 tals bröllop.

Eskil är född 3 augusti 2011 och när vi gick över så länge så trodde vi att han kanske skulle komma på vår bröllopsdag. Men han kom dagen efter.

F
ödd i Göteborg på Östra sjukhus. Bodde i Bergsjön ända till jag var 11. Sen ville min mamma att vi skulle flytta. Vilket vi också gjorde... till Malmberget - Gällivare av alla ställen. Där bodde jag tills jag var 16 och flyttade tillbaka hit ner till min pappa.

Godis är mitt beroende nummer ett. Äter godis i princip varje dag! :D Kaffe är mitt andra beroende. Dricker typ en kanna av det varje dag.

Har aldrig varit så lycklig som jag är nu!

I landsproblem är det enda jag har. :D

Jag är så himla lyckligt lottad! :)

Kati Marika Kääriä är jag döpt till. Men alla i Sverige har alltid sagt Katti.
Kääriä kan ingen stava till så jag var väldigt glad över att få byta till Enberg när jag och Chris gifte oss. När jag ändå bytte efternamn kände jag att jag lika gärna kunde byta förnamn till det som alla ändå kallar mej för så slipper jag bokstavera när folk frågar efter mitt namn.
Katti på finska betyder dock ungefär kattskrälle så där blir det ju lite tokigt att säga att jag heter det. Där säger jag fortfarande Kati.

Loppis älskar jag att gå på! Älskar att köpa saker för billig penning! :)

Mobbing är en akt som utförs av en bunt osäkra och fega personer som är livrädda för att bli avslöjade över sin egna brist på kompetens.

Nyheter försöker jag undvika in i det längsta att se på. Jag kan ligga sömnlös och tänka på elände och hemskheter som händer i världen. Jag verkar inte ha nått såll eller filter som blokerar. Jättejobbigt. Därför försöker jag titta så lite som möjligt.
Min faster Arja berättade små frekvenser ur en bok som heter "Pojken som kallades för Det" för flera år sedan. Jag mådde så illa så jag bara ville dö och kunde inte sova ordentligt på en vecka. Det tog mej flera månader att inte tänka på det varje dag. Jag kan fortfarande tänka på det ibland.
Har inte läst boken och kommer aldrig att göra det heller som ni kanske kan förstå...

Ooookeeeej med jättelångt O i början är mitt standard-ord. Säger det jämt av nån konstig anledning. Fantastisk använder jag också ofta. En tjej goglade på fantastisk och hamnade på min blogg. Är inte det fantastiskt så säg! :D

Pappa bor i Finland i Helsingfors. Mamma bor kvar i Malmberget.

Queen of tankspriddhet det är jag.

Reser helst till Finland och i Sverige med bil. Hade gärna velat ha en husvagn också! Dröm! :) Bilsemestrar mycket hellre än åker till Afrika och Paris och Kina och runt jorden. Min man är dock inte av samma mening... :/

Sofia skulle heta Nora från början. Men hon heter det i andra namn eller egentligen in första men tilltalsnamnet är Sofia. Sara skulle egentligen heta Selma, men hon såg inte ut som en Selma så hon fick också sitt "tillverkningsnamn" i andra namn.

Tycker inte om lök i maten. Usch. Vitlök går däremot bra.

Under ytan är vi alla små. Finns en låt som heter så också... Så sant så sant. Alla vill vi bara bli omtyckta och accepterade så som vi är.

Vikten har fastnat på 65 efter graviditeten. Innan vägde jag 61 och dom fyra sista kilona verkar vara helt galet svårt att bli av med. Jag vill bara komma i mina gamla kläder... Har inte råd att köpa en ny garderob.

Xpert på att glömma saker. Får gå tillbaka och hämta saker minst en gång var eviga gång jag går ut!

Ytan är sällan inte den sanna bilden. Ytan är också oftast helt ointressant för mej. Att lära känna nån på djupet är mycket mer intressant. 

Zoo - godisar gillar min man, men inte jag. :)

Åren fullkomligen rusar iväg! Helt plötsligt e man nästan 40. Helt galet!

Är allergisk mot björk, massa olika blommor, nyklippt gräs, alla pälsdjur, äpple och päron, alla kärnfrukter som persika, plommon, nektariner, körsbär, nötter och damm. Kul med det sista när jag inte direkt är nån städtant... :D

Öde ö skulle jag vilja åka till i en vecka och bara lämna datorer, telefoner och allt sånt hemma. Det närmaste öde ö är Dalsland hos min faster Merja. Det är min öde ö. Dit åker jag och laddar batterierna ibland. Där funkar telefonerna lite si sådär ibland. Det är ingen ö men det är i alla fall öde. :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback