Oj va jag e seg...

Gäsp!
Sitter och gäspar i soffan och är stränga mamman.
Idag hålls Sara kort. Mitt tålamod är väldigt litet idag.
Så fort hon ser mej ska hon ha nått. Det är jättejobbigt. "Kan vi inte åka och handla? Kan vi inte köpa det... och det... Jag vill ha en sån här, när ska vi åka och handla kläder till mej? Om jag kokar kaffe till dej kan jag få tre koronor då? Hur ska jag kunna tjäna pengar?"
När vi åkte upp i bilen så sa jag att vi istället för att ha och ha så ska vi skicka pengar till nån som som behöver det i ett annat land. Vi ska ge istället för att få.
Nån som har nån bra idé?
Jag skulle vilja att vi i familjen samlade ihop massa gamla saker och skickade det till någon som behöver. Så att barnen känner att dom tar av sitt egna och ger till någon annan. Någon som känner till nån sån organisation?
Jag och Chris packar lådvis med grejer som vi kör till Östhjälpen med jämna mellanrum men jag tycker inte det blir samma sak. Man ser inte var det tar vägen. Jag skulle vilja skicka till någon eller ge till någon direkt där barnen får se till vem det hamnar.
Har googlat lite på det men jag hittar inget... Hjälp tack, någon?

Eskil han somnade igen. Tröttast i stan han med...
Klockan halv sex ska jag hämta ett litet bord och en stol till Esil från en tjej i stan. Hittade annons på blocket. En till stol ska han få men nu har han iallafall bord och EN stol 120:-
Barngrind är också rätt akut nu. Har mailat två olika. Om dom inte svarar så får det bli Ikea.

Ne nu ska jag ta en kopp kaffe och försöka piggna till.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback