2012-08-03

Fredag
 
Utskitet äpple! Det är vad jag känner mej som.
Segade mej upp vid nio och började röja som fan över allt. Det såg så himla städat ut men det var mycket mer att fixa än vad jag hade trott!
Chris skickade jag iväg att handla kalasgrejer och hämta matta och kostym på kemtvätten, samt lämna tillbaka madrasser och kuddar till kusin.
 
 
 
Jag hann precis nästan klart med allt förutom att få upp en madrass på vinden och lägg ut den nytvättade mattan innan svärmor och svärfar ringde på dörren och då var klockan precis tolv!
Men svärrissarna fick stå ut med att jag bytte matta och drog fram dammsugare, dom satt och fikade så gott så jag tror att dom överlevde...
 
 
Sen kom det massor av folk och Eskil fick så himla mycket fina saker! Massa bilar som lät och åkte själv och en bok och en jättefin skydsängel som sitter på hans hylla i hans rum nu. Han fick också fina bokstäver som skriver hans namn som han kan ha på sin dörr.
Eskil sov när alla kom så jag fick väcka honom till slut. Det tog ett tag för honom att vakna till liv men sen var han i full gång med att leka med alla fina leksaker.
Eskil fick en hel åda med kläder av sina kusiner också!
 
 
 
Svärmor hade gjort sallad som hon hade med sej så vi satte oss efter kalaset och åt det.
Sen var det dags att börja åka vidare till nästa äventyr...
 
Picknick vid Nya Varvet med gäster som ska närvara imorgon på Chris kusins bröllop.
 
 
 
Eskil ville mest bara gå och gå... :)
 
Vi var tvugna att gå ganska tidigt även om det hade varit trevligt att stanna. Det hade blivit lite lekar och sånt men vi var... ÄR helt slut.
Kvällen har vi ägnat åt att sitta i soffan och titta på Ernst på tv4 Play och druckit kaffe.
Eskil är också trött. Han har sovit mycket denna dag. Man ser på honom att han tycker att det är skönt att ha fått komma hem. Han blir alldels glad och lycklig. Han somnade hyfsat tidigt. Men han får gärna sova i morgon bitti också. Vi behöver alla få sova ut... Så nu ska jag bara skriva klart detta inlägg och sen ska jag SOOOOVAAA. Imorgon är det bröllop. Ska bli kul. :)
 
När min kusin Sari och hennes familj var här tog vi ner dom fina stolarna som vi ärvt av Chris farmor för att det var så många som behövde ha sittplats. Nu när vi hade kalas så bad jag Chris ta ner bordet också och vi satte om vid fönstret i vardagsrummet.
Det blev jättefint och jag vill ha dom kvar där nu! Jättefint juh!
 
 
 
Har redigerat inlägget från Livrustkammaren och lagt upp fler bilder där också. Gå ner och kika...
Ska fixa dom andra inläggen så småningom också men... NU är det dags för sängen mina fina läsare!
 
Hoppas ni får en bra dag imorgon.
 
Kram till er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback