Sara

Min fina fina dotter Sara

Min mellantös heter Sara Selma.
Hennes och hennes storasysters pappa kommer ursprungligen från Somalia så dom båda är härligt ljusbruna i hudtonen.
Sara har svarta ögon och man ser inte ens pupillerna förutom när solen lyser rätt på. Hennes hår är brunt och ganska tunt i jämförelse med hennes syster som har tjockt och mycket hår.
Eftersom hennes hår är lite tunnare så orkar det locka sej lite mer och speciellt när det är lite fuktigt så får hon stora korkskruvslockar. Jättefint.





Sara älskar när det händer massa runt om kring.
Hon gillar när det händer nått speciellt på skolan, som disco eller om de ska åka på nån aktivitet. Hon planerar noga och pratar om det flera dagar och ser fram emot aktiviteten med jättestor spänning. Ibland kan hon inte ens sova för hon är så spänd på det som ska hända.


Kalasdax!



Sara gillar att vara ute.
Hon har många kompisar och hon vill gärna gå ut med dom och leka. Hon tycker också om att klä ut sej och att spela spel på datorn.
Hon gillar också smycken, smink, kläder och statusprylar.
När hon går till skolan så är hon jättenoga med vad hon ska ha på sej. Hon ska vara snygg och cool. Hon vill gärna ha det senaste modet - som nu, hon önskade hon sej en onepiece i födelsedagspresent och hon har fått pengar till det av sin mormor. Förstå lyckan!
Hon tjatade i ett halvår på att få en toutchtelefon och hon var nöjd i en vecka när hon fick min gamla då jag köpte iPhone. Nu vill hon gärna ha iPhone och hon är eld och lågor över att vi ska köpa loss Chris gamla iPhone 3 till henne. Wow! Nu blir jag "cool" i skolan säger hon. :D



Sara har hett temperament.
Hon är inte så rädd av sej utan tuff och kan vara riktigt uppkäftig.
Hon käftar ofta emot och vi har stora utmaningar med att försöka ha tålamod ibland. Samtidigt är hon supergosig och vill gärna ha pussar och kramar.
Hon är väldigt snäll och det går att resonera med henne, förutom då när hon blir så där trottsig och uppkäftig.
Tiden från att vi bodde i Borås med min förra sambo som efter vår separation inte är intresserad av att träffa barnen har satt spår i henne. Hon var tre månader när jag träffade honom och fem år när vi gick isär.
Jag tror att hennes trotts och temperament beror på rädsla för att bli övergiven.
Hon är också väldigt mammig.



Sara är en omhändertagande tjej. Hon är jättegosig med Eskil och man ser hur mycket hon älskar honom när hon tittar på honom.
När hon har varit borta springer hon upp och ropar: Var är Eskil? När hon ser honom så lyser hela hennes ansikte upp i världens vackraste leende och av Eskil får hon dom allrastörsta leenderna tillbaka.
Saras älskar också sin stora syster och vill gärna vara med henne. Det får hon inte så ofta tyvärr för hennes syster är mer intresserad av att vara själv och av andra saker. 
Dom tycker väldigt mycket om varandra och dom har stor trygghet i att ha varann även om de kommer i konflikt ibland.





Hon gillar också att hjälpa till och följer gärna med till affären där hon är till jättestor hjälp och hämtar saker och bär mm. När det ska göras nått hemma som fest eller baka eller nått så är hon gärna med och innan Eskil föddes så ville hon hemskt gärna vara med och fixa hans säng och skötbord och planera inför att han skulle få plats här.




Hjälpreda... :)

Däremot tyckte hon inte alls om när jag sålde alla våra möbler och köpte nya.
Hon grät nästan när bordet åkte iväg och stod i dörren där nere och tittade på med stor sorg.
Hon samlar på massa saker och vill ogärna göra sej av med nått alls. Hon gillar inte heller att städa och har världens oordning i hennes rum.
När vi är där och städar så är det jättesvårt och jobbigt för hon har SÅ mycket saker, småpilliga grjer och diverse prylar som man inte ens vet vad det är!
Jag antar att sakerna skapar nån slags trygghet. I hennes säng har hon också hur mycket prylar som helst - massa gosedjur och MÅNGA kuddar och helst och minst två täcken.

Fina fina Sara. Jag älskar henne så mycket.
Lilla gullegumman. :)
Gosigaste tjejen i stan!


Kommentarer
Postat av: Sari-serkku

Va det var kul att läsa denna fina berättelsen om Sara! Och se alla vackra bilder av henne! ♥

Många saker och ting namnges efter fina personer, hos oss är det "Sara-flingor" som påminner oss om denna fina Sara-tjejen! =) Att hon var med oss när vi handlade mat för ett par år sedan, ledde till att sedan dess har våra barn köpt "Sara-flingor" i stället av Cheerios flingor. ♥

2012-02-16 @ 22:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback