2012-06-19

Tisdag

Jag har haft en trevlig dag idag. :)
När jag och Eskil vaknat och ätit frukost så ringde grannen Lotta på dörren och frågade om jag ville på promenad till Sävedalen och det var ju klart jag ville det.
Packade ihop oss och sen drog vi iväg.
Väl framme i Sävedalen köpte Lotta barnkläder och jag hittade några söta tröjor men det fanns tyvärr inga i Eskils storlek. Dom hade 50% rea på allt! Så synd.
Men jag upptäckte sedan att jag glömt min plånbok så jag hade ändå inte kunnat handla nått... Typiskt mej!
Efter shoppingen gick vi och fikade och det fick stackars Lotta betala då eftersom jag inte hade nån plånbok med men hon fick en fukt som kompensation i alla fall sen senare på kvällen. :)

Vi tog bussen hem och jag kände mej som ett IQ befriat miffo. Eeeh? Hur gör man nu? Hello, det var tusen år sedan jag åkte buss! Tar visst bilen över allt... *skäms*
Väl hemma ringde Sara och ville komma till mej... igen... Det vill hon jämt och har velat det i två år nu varje gång hon åker till sin pappa.
Hon och Fia kom och jag gjorde lax. Det var himmelens gott! 

Sen var det dags för Sara och Sofia att åka hem till sin pappa och jag la Eskil i vagnen så han kunde sova en stund och då kunde jag påta lite i trädgården.
Rensade lite mellan plattorna, la i ny jord till jordgubbarna och planterade lite frön som jag fått av kusin Sanna.
Väntade i en evighet på min gubbe som blev försenad från jobbet men när han väl kom hem så drog jag iväg honom till Lerum där vi köpte duplo till Eskil och sen handlade vi på Ica.
Handlade mer jord! :) Nu ska jag fixa mera fint...



Två lådor med duplo 100:-

Jag hade knut idag med min hårboll.





Nu ska jag sussa...
Kanske ringer dom till mej i morgon bitti och vill att jag ska jobba.
På torsdag kommer jag tacka nej till jobb för då ska jag åka till faster Merjas sommarstuga med Eskil och lämna stackars maken här ensam på midsommarafton.
Brukar alltid stanna hemma med honom men nu bestämde jag mej för att åka iväg själv. Enligt hans schema jobbar han varje midsommarhelg förevigt. Skitkul.

Hare bra!

Natti natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback