2012-06-26

Tisdag
 
Idag åkte vi med hela kid-skaran till Lerum för att bada i Vattenpalatset men när vi kom dit så var det stängt för underhåll ända till 7 juli.
Åkte hemåt igen för att bada i Åby istället men dom stängde visst klockan tre och det var vad klockan var så det blev inget bad i badhus. Istället tog vi en tur upp till Kåsjön men det var helt galet kallt!
Mina stora kids badade dock. Vi andra satt på land och frös.
 
 
Eskils nya min. Så här gör han med munnen hela tiden. :) Söt.
 
 
Efter Kåsjön drog vi till Partille centrum och sen Allum. Sofia ville ha en baguette på Baguette så då köpte vi det och sen gick vi och hyrde film till Sara. Alvin och gänget 2 eller 3 eller vad det nu var för siffra. Hon och hennes kompis sitter och tittar på det just nu. Inte riktigt min typ av film så att säga... Usch va jobbigt med sånna pip-röster! :(
Filmen igår var inget att hänga i granen heller... Den var inge bra.
Efter att vi hyrt filmen tog vi en tripp in på skopunkten och jag köpte skor till mej, Fia och Sara. 249:- för allt. Mycket bra pris. :)
Sen gick vi till Max där Chris och Sara köpte mat och jag hämtade sallad på Paprika. Vi åt ute, men typ ingen på samma ställe... :D
På Allum träffade Sofia sina kompisar och ville stanna där så vi började gå mot bilen med ett barn mindre.
Då blev Sara sur över nått och bara försvann. >:-( Vi letade överallt - bland annat på Vila som vi visst har i Allum! Hade helt förträngt att det fanns en butik där... Tokigt.
Efter ett tag lyckades vi hitta henne och vi kunde åka hem. Hann inte köra så långt förrän Sara kom på att hon ville till sin kompis så vi dumpade henne på¨vägen och hade ytterligare ett barn mindre med oss hem.
Väl hemma undrar jag var filmen var som vi hyrde. Ja inte hade vi den med oss i alla fall! :( Så jag fick ringa Sara och hon säger: Ooooj! Jag glömde den i skoaffären! :-S (Pust! Tålamod... om fyra dagar åker dom till sin mormor!)
Japp. Det var bara att åka ner igen och in i skoaffäen: Hej, har ni hittat en film här? Ja visst hade dom det och dom hade lämnat tillbaka den inne på Hemmakväll. Så då fick jag gå in där och hämta den där igen.
(Nu tittar dom inte ens på filmen Sara och hennes kompis som ska sova här...)
 
När jag kom hem för andra gången satt Eskil och Chris på framsidan och väntade på mej med en stor påse kläder som vi fått av världens bästa granne.
Bästa grannarna! <3
I påsen låg det foppa tofflor i storlek 22-23. :D Gulliga!
 
 
Massa annat fint fanns det med också!
Tack Lotta! Love, love, love!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback