2012-03-07

Onsdag

När jag var sjukskriven pga stressen gick jag till en samtalsterapeft för att prata om det.
Det första jag sa till henne är det jag sagt sen jag slutade på mitt gamla jobb: aldrig mer ska jag jobba inom barnomsorgen!
Jag kände verkligen nästan fobi för dagis och ångest över tanken att kanske behöva gå tillbaka dit och jobba. Jag var övertygad om att alla var hemska mobbare och skitsnackare över allt.
Men samtalsterapeften jag träffade sa att bara för att dom var sånna på just det stället jag jobbade på så behöver ju inte det betyda att alla ställena är så.
Jag funderade på det där en hel del...

För några veckor sedan gick jag in på vår kommuns hemsida och klickade på barnomsorg. Sen klickade jag vidare på områden som jag vet är bra och har gott rykte. Jag klickade på maila områdeschef och skrev ett litet mail till just dom cheferna som jag valt ut.
Efter en timme fick jag svar.
Det var chefen från Jonsereds område som bad mej ringa honom.
Så då gjorde jag det och efter några dagar ringde som från fritidset och frågade om jag ville komma och jobba. :)
Eftersom min man är hemma flera dagar i veckan så passade det bra. Jag åkte dit och jobbade och dom var supergulliga och jättesnälla. Jag kände mej så välkommen och dom ville till och med att jag skulle komma och jobba fast varje fredag! Tyvärr kan jag ju inte det eftersom Chris jobbar varannan fredag men bara att dom ville det värmde ju.

Nu har jag jobbat flera gånger på det fritidset och även på en förskola där. Förra veckan var jag i Öjersjö och jobbade på en förskola. På dom ställena har dom varit lika gulliga. :)

Idag var jag på fritidset igen:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback