Tröttast...

...är jag idag.
Har jobbat på förskolan i Jonsered hela dagen.
Imorgon ska jag jobba på en annan förskola med små barn.

Efter att jag jobbat klart och åkt hem skulle jag ta av mej jackan och upptäcker att jag har deras telefon i fickan! Det var bara att åka tillbaka...
Tog med mej familjen för vi skulle ändå handla och innan vi åkte så var jag tvungen att föra över pengar till Chris konto för jag har förlagt min plånbok nån stans.
Sån här är jag just nu. Glömmer och förlägger saker över allt. Måste gå flera gånger fram och tillbaka. För några dagar sedan åkte jag till min redovisningskonsult för att lämna räkningar och framför allt skattepapret men den hade jag glömt att lägga med. Hon sa att hon kunde köra förbi dagen efter på väg hem från hennes jobb och det gjorde hon också. Tur vi var hemma då för vi var på väg att åka iväg till stan, eftersom jag hade glömt av att hon skulle komma. Jag hade också glömt att leta fram själva papret så när hon ringde och sa att hon snart var här fick jag panik och sprang runt och letade efter den som en tok... för var jag lagt papret hade jag också glömt. Ja ni hör ju... Hjärnan är inte med mej. När den värsta stressen lagt sej hoppas jag att det blir bättre med tankspriddheten för det e ganska jobbigt att va så snurrig.

Det e fortfarande kaos här.
Får försöka att ta tag i det i övermorgon kanske...

Hade tänkt att gå till nån butik och handla tunnare mössa till Eskil och kanske en tunnare jacka efter att vi handlat mat men när vi kom in på Ica hade dom en stor låda med mössor och vantar för 10 kronor styck oavsett tidigare pris. Billigare än Ullared! :) Det mesta var redan urplockat såklart men jag hittade en tvåpack mössor till Eskil. 5 kr st med andra ord!
Gick vidare till olika butiker i Allum och kollade jackor men hittade inte riktigt nån jag ville ha men så hittade vi en tunn overall på Lindex.






Hoppas jag hittar min plånbok snart...

Nu måste jag sova. Somnar i soffan snart.

God natt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ååhgud han är såå söt underbart söt // Evelina i Borås

2012-03-15 @ 14:42:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback