2012-05-02

Onsdag

Har suttit på min fina uteplats under en filt och druckit kaffe och kollat bloggar på iPhonen. Eskil sover i vagnen.
Nu flyttade jag ut i solen, det var lite kyligt där i skuggan. Vi får eftermiddagssol här på framsidan. Men vi har ju altan på baksidan så vill man ha morgonsol kan man sitta där.

image description


image description

Rigmors rabatt e jättefin nu men det finns kvar en del som man skulle vilja fixa till där, lite ogräs som blev kvar och lite mossa på kantstenarna till exempel... Hon tycker att det är lite pinsamt samtidigt som hon blir jätteglad över att vi hjälper henne, hon vill inte var till belastning. Jag tycker ju då att det är galet roligt att rensa ogräs, men det är ingen som riktigt tror mej...
 Hade jag en säck med pengar över så skulle jag plantera lite mer blommor åt henne men det har jag tyvärr inte...

Hon berättade om sitt liv igår. Tänk va mycket man varit med om när man har levt i 93 år.
Hon berättade att dom hade rest runt i Europa med bil, hennes man hade varit "barnsligt förtjust i att åka bil" och han älskade bilar. "han var som ett barn - det gick aldrig över". :)
Sen berättade hon att hon var nybliven fru när kriget bröt ut och hon kämpade med att få maten att räcka. Maten ransonerades och man fick kuponger att ha med sej när man handlade så alla fick lika mycket. Hon önskade också att hon hade sparat en sån kupong som minne. :)
Hon är så himla gullig. Vi fick en påse med kakor med en rosett runt som tack för hjälpen. Söta tant!


Verkar bli lika fint väder som igår?
Ha en fin dag allihop! Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback