2012-05-31

Torsdag

Imorgon är det juni! Helt sjukt ju.
Snart ska vi till tandläkaren med Sara och efter det så ska vi handla. Sen på eftermiddagen är det folkfest på Saras skola. Så ser vår dag ut idag. Hur ser din dag ut? :)

Just nu sitter Eskil i badet och jag speglade mej och kan inget annat än beundra det vackra jag ser i spegeln. Håret har liksom gått av! Nästan allt hår i luggen är avslitet i olika längder. Värst är på sidorna och det ställer sej rakt upp så jag ser ut som djävul. :(
Får klippa lugg då kanske...? Så här kan man ju inte se ut. Ska köpa färg i affären och färga det i alla fall så kanske det blir lite bättre?

Igår fick jag inte bara massa kläder till Eskil utan en tomatplanta också av Ulrika! Å va roligt! Var ska jag plantera den tro? Funderar på att plantera den i en kruka... :) måste Googla lite om detta!
Annars så håller jag på att tvätta och vika tvätt... Har berg med tvätt igen!

Ha världens bästa dag nu!
Kram!




Kommentarer
Postat av: Sanna

Går jättebra att plantera i kruka. Bind upp den eller ha ordentlig stödpinne. Tänk på att alla skott i grenvinklarna ska "tjuvas" (nypas) bort så tidigt som möjligt. Vi fick huuuur mycket tomater som helst när vi bodde på 67:an och hade tomater på balkongen och jag har grymt ogröna fingrar. ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback