Sockerchockad

Skakar i hela kroppen av mina tio godisar som jag köpte och smällde i mej. Å fy. Känner mej alldeles snurrig och får hjärtklappning av socker.
Det vita giftet som vissa säger om socker och mjöl...

Vi tog en promenad upp till kusin Sanna när vi ändå var där uppe i Furulund. Sanna skulle på tjejkväll med sin kompisar så jag lämnade Sara där så hon fick leka med Sannas kids och promenerade hem. Men jag hannumgås en liten stund i alla fall och fick mej en god kopp kaffe.
Trodde Eskil skulle somna i vagnen men det gjorde han inte. Han ville bestämt att jag skulle sjunga Imse vimse spindel hela vägen hem och sträckte upp armarna upp i luften så fort jag slutade (upp stiger solen...) och om jag inte " förstod" vad han menade så sträckte han armarna högre och högre och lät: Eee! Så det var bara att sjunga. 
 
Tog genast på mej mitt fynd också från Östhjälpen men jag lyckades inte få nån bra bild på det. Chris skulle ta ett och råkar publicera det på Instagram. Jag skrattar och löjlar mej på kortet och har händerna för munnen.
Jättesnyggt! :D
Jaja... Så kan det gå.
Nu är Chris hos sin kompis i Alingsås och Eskil har somnat i sängen.
Sara är ju hos Sanna och Sofia nere i sitt rum. Tyst som i graven...

Vägde mej också igen och nu väger jag 61,2. Brukar synda med lite godis på lördagar, nån banan i veckan annars kör jag fortfarande rätt strikt.
Känner att LCHF har gjort mej gott. Jag är piggare, har energi hela dagen och min uppjästa kvällsmage är bortblåst. (Eller min uppblåsta mage är bortblåst kanske jag ska skriva? Höhö... Gbg-humor? :)

Jag ska försöka återhämta mej från min sockerchock, kanske kika på Skavlan kanske... Missade det igår ju.

Hare braigt!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback