Hej hur mår ni?

Idag hade jag Anna här. En bloggare som jag följer.
Hon är händigast i stan, gör allt möjligt kreativt och fantastisk på att sy. Så jag fick en uppenbarelse och skrev i hennes blogg
http://mermusik.blogspot.se och undrade om hon inte hade vägarna förbi nån gång och om hon ville ha en bunta flyttlådor med tyger.
Det ville hon och dessutom hade dom vägarna förbi just nu för hennes man har släppt en bok och skulle presentera den på bokmässan.
Så igår fick min trötta gubbe bära ner sju flyttlådor med tyger och diverse sy-prylar efter tolv timmars arbetsdag. Han var föga road och muttrade högt. :-/
Till klockan halv två på natten sorterade jag tyger och rensade ut gamla gardiner och stuvbitar och fem flyttlådor fick dom med sej.

Efter att dom åkt så la jag Eskil i vagnen och han sov gång nummer ett. Tog en promenad upp till Sanna. Där kollade vi på hus på hemnet och pratade renoveringar. Drömmar, drömmar...
På hemvägen handlade vi lite och hemma la jag Eskil i sängen och så sov vi som stockar i en timme.

När Chris kommit hem så åkte jag och Sara ner till Ica och handlade igen och vi köpte godis. Nu har jag syndat med godis här hela kvällen.

Dags för sängen kanske? Eller vad säger ni?
Ha en trevlig söndag imorgon!
Kramis.

 


Kommentarer
Postat av: Anna Neah

Tack för kaffet och tygerna. Jag har fortfarande inte hunnit kolla igenom allt men är på gång. Några klänningar har redan utkristalliserat sig i fantasin. Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback