Hejsan

Det e fredag! Jeej.
Vår helg ser ut såhär:

Lördag. Två barnkalas - egentligen tre. Det blev visst lite hopknökat alltihop. Hade tackat ja till ett men så var det två som Chris hade tackat ja till utan att tänka sej för riktigt ordentligt. Dom krockade såklart och han fick ringa och rodda om allt så det ena hamnade på förmiddagen och andra på eftermiddagen. Dagen efter får vi en tredje inbjudan till kusin Sannas dotter också på lördag! Typiskt.
Vi har i alla fall köpt present till lilla Alice så vi får se när vi hinner dit och gratta henne.
Söndag ska vi till Skåne och hälsa på min vän Anna. Hon har fått sin andra son så vi ska såklart dit och kika på honom och umgås.

För övrigt så hade jag ett möte med våran chef och det visade sej att jag inte alls hade missuppfattat henne. Den som hade missuppfattat henne var vår samordnare på huset som inte visste att tanken var att jag skulle vara kvar - och få en tillsvidare anställning. Som jag också hade förstått det...

Eskil somnade i kundvagnen idag.
Vi var runt på flera ställen på Allum och hade ingen vagn med oss men vi lånade en kundvagn på Ica och Eskil fick åka i den. Till slut blev han så grinig så jag la han i kundvagnen på min jacka och då somnade han efter en stund.
Nu gör jag lax och Eskil äter.
Jag är jättetrött! Oj oj...
Behöver vila mej bestämt.
Ha en trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback