Gnälltanten mår bättre

Idag känns det bättre.
Tänkte precis när jag kollade i min kalender när det är dags för mvc igen att det har varit nått jag tagit upp varenda gång jag varit där. Känner mej som en riktig gnällkärring. :D
Knölar i armhålan, nästäppa, dåliga värden, foglossningar, domningar i händerna, förvärkar, trötthet, sjukskrivning, graviditetspenning mm roligheter.

Med dom andra barnen var allt så himla enkelt. Visst hade jag foglossningar och halsbränna mm men när jag sammanfattat graviditeterna i slutet med barnmorskan så har jag alltid ändå känt att det har varit relativt bra.
Det kan jag inte säga denna gång. Fy sjutton va påfrestande.

Nedräkning varje dag. Idag går jag in i vecka 35. Tröstar mej med att jag slipper vara gravid någonsin igen.

Idag är jag trött, men mår bättre än igår i alla fall.
Förkylningen börjar släppa lite också. Det är lite snorigt fortfarande men mycket bättre. Skönt!

Måste planera in lite roligheter dessa veckor så man har något att se fram emot. Då går dagarna mycket fortare och rätt som det är så kanske det är dags för bebben att titta ut.
Nu börjar det bli varmare också så då kan man hitta på ännu mer skojiga saker. Allt blir enklare då, man kan va ute, slippa frysa och inomhusaktiviteter finns det inte så många av för så här små killar som Eskil.

Bjuder avslutningsvis på ett bildkollage som Sara gjorde igår när hon lånade min mobil. "Titta mamma jag har gjort ett Astor-kollage"!
Gulligt. <3

Ha en fin dag!
Kram på dej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback