Hej

Blogg-appen fungerar inte igen.
Den är ju helt suverän! NOT!!! Jag är nog den som gör mest reklam för den i hela världen. Helt fantastisk. Krånglar varannan gång på nått sätt och nu funkar den inte alls för femtielfte gången.
 
Jag börjar bli lite bättre tror jag. Har fortfarande hosta men inte så ont i halsen längre och är inte heller så täppt i näsan mer.
Har orkat vara uppe och haft lite mer energi och till och med slängt in en tvätt i maskinen.
Igår fick jag ta en Alvedon för jag var så himla risig.
I natt vaknade jag av kramp i nacke och armar och jättetryck i bröstet. Natten innan vaknade jag av att jag behövde gå på toaletten och väl där fick jag värsta frossa-attacken. Helt galet. Jag bara skakade som en galning och fick springa tillbaka till sängen och ta på mej tre täcken. Sen började jag svettas som en galning och till slut var jag helt dygnsur och låg och sov i en pöl.
Tog tempen men hade ingen. Det var väldigt märkligt...
 
I morse fick vi åka och hämta Sofia hemma hos sin kompis som hon sov över hos för hon hade legat och spytt hela natten! :-S
När vi kom hem och hade bäddat ner henne så tittade jag och Chris på varandra och bara skrattade.
Det är lite mycket nu konstaterade vi. Helt otroligt... Vad ska hända här näst?
 
Något positivt då:
Idag ska vi hämta en spjälsäng och en Pax-garderob.
Att få hem en spjälsäng känns bra för nu vill jag ha ordning på hemmet här lite. Känner att vi behöver bli klara här nu för jag är rätt stressad.
Har pratat med min kompis i Skåne också så förhoppningsvis kanske vi kan åka dit snart och hämta kläderna också så är det klart.
Sen är det bara en bilbarnstol kvar att inhandla och att köpa trådbackssystem som vi kan ha i Eskils andra garderob. Där ska jag ha babyns kläder.
 
Nu börjar det dra ihop sej till att åka och hämta släp.
Om en halvtimme ska jag väcka min gubbe så han får åka iväg och hämta den hos sin kompis.
Ute verkar det vara underbart väder.
 
Ha en bra dag!
Hej.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback