Underbart

 
Å vädret är så himla underbart! Man blir liksom pigg och på så glatt humör!
Eskil är också så otroligt underbar - världens finaste lilla gubbe och det är helt underbart att få vara hemma idag med honom.
Man borde unna sej oftare att ta ledigt en dag  då och då. Inte bara när Eskil är sjuk. Det är mysigt att få vara hemma med en frisk pojke också som orkar och är glad och inte bara då han e helt slut och grinig och febrig.
 
Vid frukost
 
Idag var vi på barnmedicin för att kolla varför Eskil är så sjuk hela tiden men dom koncentrerade sej mest bara på hans feberkramper som han haft.
Läkaren ställde tusen frågor om hans utveckling och kollade hals, öron, reflexer, lyssnade på hjärtat och kollade honom allmänt.
Han var inte alls orolig sa han och inte heller för att han var sjuk ofta. Vissa barn är mer sjuka än andra bara. Jahapp. Så var det med det.
 
Eskil målar hos doktorn i väntrummet.
 
På väg hem
 
Nu är vi hemma igen och jag hade velat va ute i solen men Eskil var helt slut så vi gick in och nu sover han sött i sin säng. Jag äter godis som världens bästa make köpte till mej igår och njuter av ledigheten.
 
 
Tänk va lite sol kan göra med ens humör!
 
Ha en fin dag!
 
....................................................................
 
Det här inlägget försökte jag publicera i flera timmar genom appen i iPhoonen men det gick inte så jag fick klippa och maila, skicka bilder till min laptop och nu får vi se om det går bättre såhär... Varför ska den där appen bara strula hela tiden?
Så dålig! :(
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback