Inte min grej

Folk blir lite förvånade när jag säger att det här med att va gravid inte riktigt är min grej. Kanske med tanke på att jag varit det fem gånger...?
Jag har tidigare berättat om hur svårt jag har för allt elände runt om i världen och att jag tex inte klarar av att se på nyheter för då mår jag dåligt i flera dagar.
Med alla hormoner i kroppen blir det inte direkt bättre, jag lovar.
När jag väntade Sofia grät jag när vi lyssnade på Alfons Åberg-band på jobbet. Alfons var dum mot lillkillen och gav honom en snyting... Okeeej, ja ni förstår. Det blir liksom extremt! Gissa då hur lätt det är att se en helt vanlig film. Nyheter och eländiga dokumentärer kommer inte på fråga, då skulle jag väl bryta ihop totalt.
Men min hjärna spökar även utan tv och andra medier. Jag tänker hemska tankar som ger mej ångest och gör att jag ibland har svårt att somna.

Jag vet, jag skrattar åt det själv och tänker mest: snälla skärp dej (mej) för fan, men inga skärp funkar tyvärr.

Fem månader kvar... Japp! Tjihoo!
Jag försöker verkligen njuta och tänka att detta faktiskt är den sista gången jag kommer att vara gravid. För nu räcker det med kids i detta hus. Vill inte vara gravid en gång till och känner mej mer än nöjd med fyra barn - jag som trodde att jag bara skulle få ett när jag och Sofias och Saras pappa gick isär då när Fia var två.
Visst har jag stunder då jag känner att allt är fantastiskt men mest är det bara jobbigt att vara gravid.

Ja just nu önskar jag mest att få känna mej (mer) normal och inte så sjukt känslig även om jag vet att jag nog aldrig kommer att kunna se på nyheter som andra människor kan.

God natt på dej!
Jag ska försöka tänka på blommor och dansande glada människor, choklad och sommar.

Bild Google


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback