Slipning

Nu e slipningen klar och spacklat är det också! :)
Min duktiga gubbe! Jag är så stolt över honom! <3
Jag ville så gärna börja måla trappan och jag var så säker på att jag hade målarfärg kvar men ack så jag bedrog mej. Fanns inte en droppe, bara utomhusfärg. :( Tråkigt som bara den när jag var så sugen på att börja och klockan var så mycket att allt hade stängt också.
Jaja, nya tag imorgon.

Jag har fått tillbaka min energi känns det som. Det är skönt. Har inte haft ont i nacke och axlar sedan måndags heller. Najs som bara den!
Hoppas det håller i sej! Gamla tanter som jag kanske inte ska vara gravida? Det ena besväret avlöser det andra hela tiden!
Men som sagt, just nu e det lugt, förutom humöret då som jag har problem med. Har blivit en riktig gnälltant som är grinig som attan i mellanåt. :( Haha! Som sagt... Gamla gummor verkar inte palla trycket att vänta kids på ålderns höst.

Men nu ska jag försöka sova lite.
God natt till dej!



Kommentarer
Postat av: Erika

Jag tror inte att det har något med åldern att göra vad det gäller krämpor.
Jag var ung, 24 år, när jag fick mitt första barn. Hade foglossning, extremt illamående med kräkningar upp till 30-40 ggr om dagen, lågt hb, extrem ryggvärk osv. Mådde så pass risigt att jag blev sängliggande från v 16 fram till förlossningen i v 35.

Jag tror att det ligger i hur tränad/otränad man är. Alltså i vilken kondition kroppen är. Trots att jag är naturligt smal har jag aldrig tränat kroppen stark och uthållig så man kan väl säga att jag är ohälsosam i den bemärkelsen.
Inför min andra graviditet tränade jag upp min kondition och var i bättre skick. Den graviditeten hade jag knappt några besvär alls :-)

2013-01-13 @ 13:21:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback