1 vecka

Nu är lillebror en vecka gammal.
För en vecka sedan vid den här tiden hade jag börjat få lite oregelbundna värkar och jag var på väg till Hisingen för att hämta en ståbräda till vagnen med Heidis Staffan.
Jag trodde fortfarande att värkarna skulle ta slut, att det bara var falskt alarm och att dom skulle ta slut när som helst.

Nu är jag själv hemma med åtminstone två sovande barn. Sofia kanske inte sover längre? Har bestämt att jag backar och låter henne vara och sova hur länge hon vill nu på sommaren. Annars är jag rätt hård på sovtiderna när det är skola eftersom hon har fördrivit sej ett par gånger.
Sara är hos sin pappa.
Chris har åkt till till sitt jobb med läkarintyget.

Igår kom syster Karin och killen hade gått upp ännu mer i vikt så han växer som han ska. Han går upp ca 100 gr på två dagar.
Har ny tid till BVC nästa vecka.

På kvällen hade mina arbetskamrater fest hos en av mina kollegor och jag åkte dit en timme och överraskade dom.
Det var kul att träffa alla, men jag var bra trött och hade jätteont i mina fogar.
Visste inte att man kunde ha foglossningar efter graviditeten, med dom andra barnen försvann det direkt efter födseln.
Läste på nätet och det fanns folk som hade haft det upp till ett år efter och en som hade det fortfarande fast barnet var fyra! Omg!
Jag hade faktiskt väldigt ont sen på kvällen och svårt att gå. :( Inte alls kul. Trodde jag skulle slippa alla krämpor nu.
Jag fick jättefina kläder till Astor av mina arbetskamrater. Så gulligt! :)
Var lite trött och frånvarande så efter en timme åkte vi hem igen och då hade Heidi och Staffan kommit på besök.
Vi tittade på film och åt godis och chips.
Sen stupade jag i säng och sov till halv tio i morse.

Nyss kom åskmolnet Sara hem.
Hon hade väl kommit på lite sent att hon skulle rida och då fanns ingen som kunde köra henne dit och ingen som kunde följa med henne. Hon hittade inte heller någon cykelnyckel så hon var föga nöjd.
Jag sa att om hon ville rida fick hon gå dit - ja typ med bena. Ta ett steg i taget liksom... och denna sista gång utan en vuxen. Sen är det sommaruppehåll i flera veckor.
Hon vägde väl för och nackdelar men till slut gick hon. Få se om hon kommer tillbaka, antar att det är för sent att rida nu. Det började väl för en stund sedan.

Idag händer ingenting tror jag.
Va gött. Har flängt lite för mycket hit och dit. Var så lättad över att slippa vara gravid mer och slippa alla krämpor så jag tog väl ut segern i förskott och red på lyckovågen.
Nu blev det pay-time.
Men det gör inget. Det är skönt att bara vara hemma utan planer och bra att Chris kunde få komma iväg lite själv utan Eskil. Vi har fått dela lite på oss så det har blivit mycket Eskil och pappa och Astor och mamma.
Vi har också varit väldigt trötta båda två så när Eskil sovit har även Chris gjort det.
Nu börjar vi få lite rutin och Chris verkar må bättre och orka mer han också.

Ute verkar det vara härligt väder.
Igår var det inte alls lika fint. Men jag ska inte planera några promenader eller nått annat. Ska bara vara inne och mysa med en kopp kaffe. Möjligtvis ta mej ut på balkongen och njuta av solen där. :)
Ha det allra bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback