V. 29

Imorgon går jag in i v 29.
11 veckor kvar... Hur snabbt gick inte denna graviditeten då?
Lite nervös är jag för förlossningen. Eskils förlossning var inte roligt alls. Jag hoppas på att det kommer igång av sej själv denna gången, jag vill inte bli igångsatt.
Även om det gjorde ont att föda dom andra så kändes det ändå naturligt. Med Eskil kändes det som att kroppen inte var redo och allt gick för fort när det väl kom igång.
Min faster Arja har beskrivit samma sak om sina förlossningar.

Mår bra annars. Har inte ont men känner av foglossningarna när jag går. Får ont direkt om jag anstränger mej och lyfter.
Boa har jag börjat med också i vanlig ordning. :)
Googlade lite och hittade detta som var riktat till den gravidas partner i vecka 29:

Pappa/partner

Har du och din partner börjat boa än? Boande innebär att hemmet och rutinerna iordningställs och ses över inför den nya familjemedlemmens ankomst. Ni kanske köper barnvagn, skötbord, vagga och spjälsäng. Tänk på att vissa barnvagnsmodeller måste beställas i god tid. Var ska skötbordet stå? Vilken barnvagn har fått bäst i test? Måste vi ha en ny barnvagn? Vagga kanske ni inte behöver och spjälsängen kan ni kanske vänta med. Bilbarnstol är ett måste om barnet ska färdas i bil.

Boandet innebär kanske också att ni organiserar hemmet på andra sätt. Lagar trasiga möbler. Flyttar, bygger ut eller renoverar? Städar i källaren? Målar om och tapetserar? Eller kanske syr gardiner och vårdar kläder. Allt för att skapa ett välkomnande hem. Gör en lista på vad ni vill ska göras - men ställ inte alltför höga krav på er själva.

:)

Bilder Google


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback