Mello

Då var det dax för detta spektakel. Melodifestivalen.
Eskil somnade nästan stående och deckade så fort Chris la honom i sängen - hettan sög musten ur honom. Han har varit trött hela eftermiddagen.
Vi tog oss ut också jag och Eskil.
Det var stekande hett. Åskan låg i luften, det dundrade lite redan när vi precis kommit ut och solen gassade.
Han satt i sandlådan en stund men sen var det dags att springa. Första anhalten var såklart parkeringsplatsen, sen drog han vidare ut på vägen. Jag kånkade efter som en valross och drog bort honom till trottoaren. Sen sprang han hit och dit och jag fick hindra honom flera gånger från att gå ut på vägen.
Till slut var jag genomsvettig och aptrött. Kroppen e helt sönder. För varje steg jag tar så klonkar det i skelettet i ryggen, så jäkla obehagligt. Det är väl bäckenet som är helt uppluckrat?
Jag tyckte att vi skulle gå hemåt men det tyckte inte Eskil. På nått sätt lyckades jag ändå till slut få med honom åt rätt håll och till slut även med in.
Han var föga nöjd, men jag var ganska nöjd ändå för vi hade ändå varit ute i fyrtiofem minuter.
Jag bara satt i soffan och orkade inte röra mej på en lång stund. Sen öppnade sej himlen och det började ösregna och sen hagla?! Tur vi hunnit in!

Efter en stund kom Chris hem. Han fick sluta tidigare idag.
Vi drog iväg och handlade massa mat och jag köpte lite blöjor till bäbisen och amningskupor mm prylar som behövs... snart! :)
Kunde knappt gå då. Fick gå väldigt sakta, som en gammal gumma. Bara käppen som fattades ju. :(
Nu på kvällen har jag inte kunnat ta mej nånstans i princip. Soffan har varit min plats.

Har även packat bb-väskan idag.
Min man är så nojig. Han tror bebben ska komma typ imorgon men det tror inte jag. Jag tror att jag går precis två veckor över och så får dom sätta igång mej. Tyvärr. :( Men har jag riktigt, riktigt tur så kanske jag bara går tretton dagar över och det kommer igång av sej själv. Snälla, snälla. Hoppas! Kan jag inte få lite tur vad gäller detta? Graviditeten har varit en pina från början till slutet, så kan jag inte få en någorlunda bra förlossning i alla fall?

På väg hem från affären haffade vi pizza. Orkade inte laga mat i denna värme! Men nu är det rätt behagligt ju när man har öppnat balkongdörrarna både i vardagsrummet och i köket. Det blir rätt härligt korsdrag då och det fläktar gött.

Japp. Men godnatt på dej, nu ska jag glo vidare på Eurovision!
Nattis!


Kommentarer
Postat av: Maria

Fy lider med dig. Hoppas bäbisen får nog och vill komma ut snart :) har ni kommit på något namn?
Kramkram

Svar: Astor Julius Matti Enberg :)
kattitingeling


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback