Mvc

Allt var okej.
Hade gått upp nått kilo igen. Väger nu 83,6 så snart har jag gått upp 23 kilo! :D
Omg!
Järnvärdet hade gått ner lite igen men jag har glömt att ta järntabletten morgon och kväll nu i några dagar så det var inte konstigt.
Vi skrev förlossningsbrev och brev till bb. Önskar få åka hem fort, brukar sova en natt, sen vill jag hem.
Önskar också - och hoppas, hoppas, hoppas att jag slipper bli igångsatt och vill inte ha kejsarsnitt. Har bara använt lustgas och har ingen erfarenhet av annat som kan lindra vid förlossning, brukar fråga efter eda eller nån bedövning alldeles för sent. Jag har troligtvis ganska hög smärttröskel.
Önskar också att Chris skulle få sova över denna gång. Sist fick han åka hem och så blev jag själv kvar med Eskil i ett rum med en annan kvinna.
Sen väckte våra bebisar varandra i omgångar och det blev inte mycket sömn.

Vi var hemma igen innan elva och då fick trötta Eskil välling och lägga sej i sängen. Han somnade nog på två minuter. Jag tänkte göra detsamma.
Nattis!


Kommentarer
Postat av: Maria @ Home is wherever I'm with you

Det bästa är ju att komma hem, är ju inge skoj att ligga på BB när man redan har barn sen tidigare för då bryr de sig ju knappt om en ändå. Hoppas allt kommer gå bra! Eda är bra ( det enda jag tog vid Loves förlossning) men kan ju förlänga förlossningen och man kan få svårt att kissa under och efter förlossningen. Tar bor smärtan men man känner trycket neråt istället..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback