Sömntutan fick sova

Bästa maken i hela världen gick upp med Eskil i morse och jag fick sova. Kvart över sex vaknade han och ropade pappaaaa!
Kvart i tio åkte Chris iväg till sitt cykellopp och då var Eskil helt slut. Det var bara att göra välling och stoppa honom i säng redan efter tio!
Nu sover han som en stock.

Bästaste Fia bus fyller 15 år idag! Mammas största. Känns helt overkligt att hon föddes för så länge sen.
Hon föddes tre dagar innan beräknad tid. Dagen innan kände jag mej konstig i kroppen, pirrig och rastlös och jag hade samlat enormt mycket vatten i kroppen.
Vid den här tiden för 15 år sen vid halv elva, var vi inne på förlossningen och vi hade tagit bussen in dit! :D Det var som dolda kameran, för när bussen åkt iväg kom jag på att man tar ju inte buss in till förlossningen! Man tar väl ändå taxi om man inte har bil?? :D Jag skrattade varje gång jag fick en värk för det var ju väldigt pinsamt.
Dom tyckte att jag skulle åka hem igen på förlossningen, alternativt ta en promenad på tre timmar! Jag tar en promenad då tack kände jag och vi gick till kafeterian där jag satte mej på en bänk och försökte att inte visa att jag hade värkar.
Efter en stund gick vi tillbaka och allt gick som en sån standardförlossning för förstföderskor som det står om i alla böcker. Öppnade mej en cm i timmen, jag badade, fick lustgas och efter 12 timmar från första värken var hon född.
Hon hade galet mycket svart, spikrakt hår. Man såg inte ens hårbotten och hon var inte speciellt brun. Vi blev ganska förvånade jag och min dåvarande make som ursprungligen är från Somalia.
Lilla Fia bus, hon var ju så söt!
Fia bus kallar vi henne än idag, vilket är konstigt för hon är ju så snäll och skötsam så det finns inte.
Finaste tjejen. Älskar dej! <3

Imorgon går jag in i vecka 37 med fjärde barnet.
Tiden rusar iväg. Har fortfarande lite grejer kvar att inhandla innan allt är klart.
Har fyllt kalendern med att göra grejer så det inte ska kännas så långt, men nu ska jag ta det lugnt och inte fylla med nått mer.
Ligger i sängen igen och tar det lugnt.
Ska surfa runt lite.
Ha det bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback