God morgon Zzzzz!

Natten var ju skitkul! 
Vi kom i säng väldigt sent, vid halv ett och då vaknade Astor. Han fick välling men somnade inte riktigt om utan vaknade och skrek var tionde minut.
Han är jätteförkyld och hostar. 
Vi fick klappa och trösta och krama och gosa och klappa och trösta... Och klappa.... Var tionde minut. Alvedon verkade inte heller hjälpa. Till efter tre höll vi på så tills han fick välling igen och då äntligen somnade han! :-((
Nu är han pigg och glad, men väldigt förkyld dock. Det rinner snor hela tiden och han nyser. Han sov till halv tio! Eskil sov till halv åtta. Han fick kolla på film och äta flingor i soffan för jag var helt död! Låg och halvslumra på den andra soffan och drömde om jättestora spindlar varje gång jag dåsade till. Den sista spindeln jag drömde om såg ut som en igelkott med åtta långa blå-röd-randiga ben. :-D

Igår var Soili här, mina syskons mamma. Hon kunde inte va med på Eskils kalas så hon kom med en fin present igår. Det var en Blixten-plåtväska med bilar i och plåster från BR. Plåstrerna verkade va roligast! :-))


Vi skulle gå och träna styrketräning tillsammans jag och Chris men Sofia ville inte va barnvakt så jag hoppade in i bilen och åkte själv. Ställde mej i kö och fick en biljett till Indoor walking.
Det var himla gött att få träna lite -igen. Försöker träna varannan dag nu istället för nästan varje dag.


Nu e klockan redan halv tolv! Då brukar barnen gå och lägga sej för att sova middag i vanliga fall... Det blev lite bakvänt idag, känns ju som vi precis vaknade ju. 

Nu ska jag ha mer kaffe! Hej hopp!

Kommentarer
Postat av: Natalie

Hoppas du får en bra dag idag! kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback