Rutiner

Just nu är det bara en himla massa rutiner...
Livet är rätt inrutat.
Morgonen startar med att få iväg dom stora kidsen till skolan, blöjbyten, klä på sej och lek.


Sen är det frulle.



Efter det försöker jag städa lite över allt där jag orkar. Ganska lönlöst för på eftermiddagen efter att Sara och Sofia kommit hem är varje spår av städningen bortblåst.

Innan iskylan kom brukade vi sen gå ut, men nu har Astor börjat bli trött tidigare på förmiddagen. Vid halv elva är han jättetrött. Vi hinner inte riktigt få till det. Det tar hur lång tid som helst att ta sej ut med alla kläderna och så blir det dumt för Astor somnar i vagnen och när vi ska in och sova med Eskil så får Astor inte sova klart...

Oftast äter vi nått igen innan vi ska sova och sen får dom lite välling.
Jag försöker dra ut på Astors middagsvila till samtidigt som Eskils som är vid tolv ungefär för annars väcker dom bara varandra och ingen får sova ordentligt...


Sen vaknar vi på eftermiddagen, oftast Astor först. Strax därefter kommer dom stora kidsen hem och då vaknar även Eskil. Då är klockan tre-fyra.
Jag lagar mat, städar, matar Astor med barnmat medans Eskil också äter och sen försöker vi ta oss ut.
Vid fem, halv sex är Astor jättetrött igen och somnar.

Svårt att ta sej nånstans. Antingen ska nån av dom äta eller sova hela tiden...
Så är det varje dag. Dag ut och dag in. :-D


 Man blir lite isolerad. Därav längtar jag väldigt efter våren så man lättare och snabbare kommer ut och in. Astor kan då fortsätta att sova i sin vagn. Nu går det inte med alla kläder, det blir alldeles för varmt och jag vill inte heller lämna honom där ute, på sommaren gjorde jag det några ggr när man kunde ha balkongdörren öppen och man kunde kika ner på honom.
Han vaknar också väldigt lätt om man flyttar eller klär av honom.

Rutiner, rutiner...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback