Cx worx

Jag älskar att träna och jag hade lätt kunnat åka till gymmet varje dag!
Började med tre träningsdagar i veckan men nu har jag utökat till fem!
Vissa dagar är det bara cx worx (mage, lår, rygg och armövningar i grupp) och det tar bara en halvtimme så det är inte så att jag e borta hela tiden från min lilla familj.
Idag tränade jag klockan tolv och innan jag åkte så la jag både killarna (och min man) så dom fick sova middag. 
Perfekt att träna när alla andra sover och inte saknar mej det minsta. :)


Imorgon blir det bodybalance och så satte jag upp mej på cx worx igen men det var 20 pers i kö framför mej så jag vet inte om det blir nått med det. Några timmar innan det är dags hoppar det i regel av en hel hög med folk så oftast ordnat det sig ändå och om inte så kan man åka dit en halv timme innan för då släpper dom drop-inplatser som inte går att boka i förväg.
Skulle det också va helt kört så kan man ju alltid gymma...

Är lite seg nu. Ligger i sängen och slöar mig. Chris är på väg ut med killarna. 
Astor vaknade i natt vid tre och vägrade somna om på över en timme.
Till slut somnade han i min famn när jag satt upp med honom i sängen och han fick lite mer välling...
Idag hoppas jag att han inte ska decka så tidigt för somnar han senare på kvällarna så sover han oftast natten, eller så somnar han i alla fall om när han får välling.

Ska nog ta och vila mej lite.
Nu har dom gått ut. Bara Sara och hennes kompisar som hörs i hennes rum.

Hej hej!



Kommentarer
Postat av: N

Träning är som ett drogberoende, man varken vill eller kan vara utan det, vilket är bra :-)
När jag började träna på gymmet för snart två år sedan blev det ca två-tre gånger i veckan jag åkte dit, sen har jag utökat min besöksfrekvens undan för undan vilket gör att jag nu är där sex dagar i veckan -alltid gruppträningspass. Ett par tre av dessa dagar kör jag dubbelpass, först en timmes bodytoning (styrka med skivstång och hantlar) och direkt på det en timmes spinning. Enda dagen jag inte tränar är lördagar.
DET ÄR SÅ J*VLA SKÖNT ATT TRÄNA!!!
Folk som inte valt ett aktivt och hälsosamt liv vet fan inte vad de missar. Själv tog det mig över 40 år av osunt leverne innan jag upptäckte hur underbart det är att träna, så det är aldrig för sent att börja -Tänk på det alla ni soffpotatisar där ute. Och jag köper inte det där med att man inte har tid att träna eller ännu värre att man inte har råd till det. Tid är något det finns obegränsat av runt omkring oss, den tar aldrig slut, i alla fall inte inom överskådlig tid. Det handlar egentligen bara om hur man använder den. Och har folk tid att sitta och dega framför TV/dator varje dag samtidigt som det frossas i godis/chips och hämtpizza för dyra pengar ska man nog kunna ta sig tiden emellanåt att komma till gymmet istället. Se det som en investering i sig själv.

Svar: Haha! N kanske ska skaffa sej en blogg och skriva om träning? :)
kattitingeling

2014-03-16 @ 20:50:23
Postat av: N

Jävlar i min lilla låda vad präktigt det där ovan ser ut då :-#
Men det står jag för :-) :-) :-)
Sån är jag, en riktig liten go´bit ;-)

Svar: Vad bokstäverna står för har jag inte den blekaste men vad det innebär har jag numera lite mer kunskap om. :) Vi tränar bålen. Det är också lite lår, armar, rygg och rumpa men alla övningarna tar på magen samtidigt. 30 min
kattitingeling

2014-03-16 @ 20:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback