Tiden flyger

Det går fort! Idag e det redan onsdag!
På onsdagarna har jag flängt hit och dit men nu var det sista gången jag hade crosscage på onsdagkvällarna i Angered. På söndag har jag ett sista pass ever där och sen är jag i Olskroken istället. 
Seniorerna ska jag ha kvar ett tag men det är ju en förmiddag så det gör inget. Förmiddagarna har jag inte så många pt- kunder än i alla fall. Dom flesta vill boka eftermiddag eller kväll, eftersom dom flesta jobbar. 
Jag gillar seniorgympa. Det är så himla kul! Dom är så också så himla glada och gulliga. 


Idag var det seniorgympa i Angered på morgonen. 
Efter det gick jag till Kappahl och köpte ett par svarta byxor som jag ska ha på mig på fitnessmässan på lördag. Det var tydligen dresscode och jag äger inga svarta snygga byxor... Förutom träningsbyxor då men det dög inte. :-D
Nu har jag ett par och det går ju använda till annat i framtiden. 

Efter det åkte jag till Partille och fixade mina naglar.
Är väldigt nöjd! Gick till ett nytt ställe. Förut har jag varit inne i Allum men aldrig varit riktigt nöjd. Dom här var trevliga och så himla duktiga.



Direkt därifrån åkte jag till Örgryte och körde två kunder på raken och sen var det Angered igen.

Chris e på styrelsemöte och jag har lagt Astor och Eskil och även suttit med Sara och hennes finskaläxa halva kvällen.
Nu e jag trött. 

Nattis på er alla!


Kommentarer
Postat av: N

Har ju glömt att berätta för dig om mitt senaste steg jag nu tagit på mitt gym. Har varit med på Sh´bam några gånger!!! Japp :-) Självaste N har gett sig in på danspassen på allvar, och inte bara gett sig in i utan även gett sig fan på att fixa dem. Så när jag behärskar Sh´bam till fullo är det dags att lära sig Afro och Zumba.
Hjälp, håller jag på och bli en kvinna eller...

Svar: Meh! Man beh. inte va kvinna för att va med på dansklasser. Jag ska säga dej att när jag var med på Zumba i början så var den bästa deltagaren en man med härlig rund ölmage. Han var så jäkla grym! Han kunde alla danssteg och hade världens rytm i kroppen! Det var himla härligt att se. :)
kattitingeling

2014-11-27 @ 00:07:54
Postat av: N

Då ska jag fan skaffa mig ölmage jag me´. Enda problemet är väl att jag är helnykterist.

Svar: Haha! :-D
kattitingeling

2014-11-27 @ 21:10:49
Postat av: N

Förresten, jag har köpt nya träningsskor också. Ett par helsvarta Adidas med vinrött tryck och vinröda snören. Är väldigt nöjd med dem.
Jag vet att jag på den punkten ligger liiite efter dig...

Svar: Wow! Vill se! :) I lä ligger du ju... Speciellt när du sist skrev att jag borde köpa ett till par dojor. Då var jag ju tvungen att göra det ju... Ett par Nike air. :-D Men vem vet? Snart kanske du blir biten som jag och har hela hallen full oxå... :-)
kattitingeling

2014-11-27 @ 21:15:10
Postat av: N

http://www.stadium.se/sport/traning/traningsskor/210134/adidas-m-essential-star?SelectedProductUUID=WhfCROin.pwAAAFGR3RQqUU1#.VHkEm_AV-M8

Svar: Woop woop! Snygga! :)
kattitingeling

2014-11-29 @ 00:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback