Jobba som PT och semester

Som pt och instruktör har man ingen betald semester. Man får betalt för dom klasserna och pt kunderna man har.
Har man inga e det noll i kassan.
Som tur e så har jag lite föräldradagar kvar att ta ut så denna veckan och nästa har jag föräldraledigt. Dagis är fortfarande stängt och Chris började jobba i måndags.




Vi har det gött.

Till hösten funderar jag på att börja jobba en dag i veckan på mitt gamla jobb igen.
Att jobba som PT är sjukt roligt och stimulerande. Men det är väldigt osäkert ekonomiskt. Folk blir sjuka och kan inte komma till din bokade timme. Dom måste va hemma för vård av barn, dom måste hoppa in och jobba, jobba över eller så har nånting annat hänt som gör att dom inte kan komma.
Det är svårt att boka om sånna timmar som avbokas dagen innan också. 
Dom flesta vill ha lite framförhållning.


Vissa månader e jättebra. Andra månader har man fått massa av och ombokningar. Svårt att planera.
Om man skulle jobba en dag i veckan med någonting fast så visste man att man hade den fasta inkomsten i alla fall.


Somrarna är inte heller något vidare tryck på bokningar. Folk i allmänhet vill inte träna då. Dom vill ha semester, dricka öl på en uteservering, äta glass, bada och sola.
Fast den här sommaren kunde alla lika gärna ha tränat! Vilket jävla skit-väder! Snart e det augusti och sammanlagt har det varit sommar i max en vecka! :-(


Nu på min "semester" - föräldraledighet har jag fixat med kläderna. Vi fixade ju nya garderober och det har varit ett hästjobb att organisera om allt!
Igår tränade jag styrketräning med min väninna Florentina. Det var inte igår. Jag tränar ju mest cardiowalking när jag håller dom passen! 
Jag måste få till mer styrketräning! Men eftersom jag har haft fem pass i veckan har jag inte riktigt orkat träna styrka - också! Det har varit nog med att köra cardiowalking.


På dagarna när pojkarna sover har jag bara slappat och slöat, druckit kaffe och surfat på nätet. Så himla gött att bara få vara utan att behöva stressa iväg någonstans.
Så nu ska jag slappa vidare. :-)
Ha en fantastisk dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback