Ännu fler hus

Idag har vi varit och tittat på två till hus.
Det första låg här i Partille i Kåhög och det var okej men inget jag förälskade mig i...
Det andra låg i Lerum - Gråbo och var helt fantastiskt och tipp-topp! Dessutom kostar villorna där ca två mille mindre, men läget e ju inte direkt önskvärt. :-( Typiskt. En sån villa i Partille hade gått på minst sex!


Vi var också och köpte golv till Fia och spackel. Nu ska det fasen bli färdigt där nere! Det är dax nu, oavsett om vi flyttar härifrån eller inte.

Det är väldigt trevligt att ha det fint och städat. Vi fortsätter att hålla det på topp. Det är en bedrift ska jag tala om med fyra stökiga barn och när man själv e lat och stökig av sig! :-D
Sista mäklaren som skulle komma och värdera vår lägenhet blev sjuk i fredags och kommer inte förrän på tisdag. Så jag har egentligen inget val. Om hon hade varit här då och den här karusellen var över hade jag nog släppt det nu och låtit allt falla, tror jag. Man orkar bara ett tag.


Det hela är utmattande.
Jag har städat precis över allt. I nästan alla garderober, lådor, skåp, i klädkammaren under trappan, Saras rum och Fias rum. Jag har rensat bort massa saker och slängt upp det på vinden. Jag har dammtorkat allt och torkat lister och skåpsluckor mm.
Att träffa mäklare tar mycket energi också och att titta på hus är skitkul men man blir trött av det också, för det sätter igång massa tankar och funderingar. 

 Men det finns fördelar också. Det e ju fint och då trivs man. 
Man lär sig också massa nytt hela tiden.
Jag har också fått mer koll på min ekonomi. 
Jag har lön från flera olika ställen, tre bolag inom Nordic Wellness och jag jobbar också fredagar på mitt gamla jobb. Jag har inte riktigt haft hundra koll exakt hur mycket det är i snitt som jag tjänar eftersom det också varierar en hel del då man har fler kunder ibland och andra perioder färre.  
Nu har jag exakt koll på allt och det känns skönt.


Dags att sova.
God natt på er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback