Hej anonym.

Svar till anonym som lämnade komentar i min blogg:
 
Jag försöker googla på massa information om LCHF när min kropp inte verkar må bra och det står på olika sidor att om man är trött,matt eller mår illa så beror det oftast på att man äter för lite eller att man har brist på vatten.
Det verkar ju som att det har stämt, i alla fall för mej för när jag sedan ätit mer och druckit ordentligt så har jag mått bättre.
 
När jag äter för lite blir jag helt utslagen.
Jag orkar inte resa mej från soffan, har verkligen INGEN energi - vill bara gå och lägga mej och jag blir yr och svimfärdig. Jag kan också må så himla illa och ibland känns det som jag ska kräkas.
Kanske "funkar" kosten mot att jag går ner i vikt (har inte vägt mej än så jag vet inte om jag gått ner) men viktigare är ju att jag mår bra. Inte så bra livskvalite om man mår skitdåligt. Då känns det inte som det är värt det.
 
Men jag har ju inte heller ätit såhär så länge - bara en och en halv vecka - så jag ger inte upp än.
Det kanske ger med sej och jag hoppas jag hittar en balans.
Jag kanske lär mej att äta mer och inte må illa när jag äter eller så lär min kropp sej att anpassa sej efter denna kost, även om jag inte äter mer.
Hoppas på det sista - för som jag skrev i det andra inlägget så var det ju just det som var problemet. Jag har jättesvårt att äta när jag inte är hungrig.
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria @ Sixtens Mor sa!

Men va trist med anonyma kommentarer speciellt om de är kritiska :( Jag tycker du klarar det bra, du tänker och gör något åt saken tex om du känner dig matt fnderar du ju på varför och accepterar inte bara att så ska det vara! Kämpa på! :)

kram

Svar: Jag vet inte om det var menat kritiskt men jag kände att jag ville svara i alla fall... Det är väl ett meck i början kanske innan man hittar balansen. Det är ju rätt stor omställning. :)
kattitingeling


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback