Jag lever.

Som jag skrev i inlägget om tipsen för stress så springer man bara förbi sitt liv utan att hinna njuta eller stanna upp och se allt det vackra omkring sej när man e sådär stressad.
Jag slukades upp av mitt jobb och det blev bara det och inget annat som fick plats.
Nu när jag lagt det åt sidan så börjar jag känna att jag lever igen. Jag börjar också känna att JAG kommer tillbaka. Den riktiga Katti - hon som jag var innan.
Jag har inte varit jag. Jag tog på mej en roll och var ledare, förebild, företagare och JAG fick inte plats.
Jag var helt fake. 
 
Det är så himla skönt att bara kunna vara sej själv igen.
Jag vill inte va nån ledare och jag vill verkligen inte va nån förebild. Det blir så himla svårt att få göra misstag då och alla börjar förvänta sig saker av en. Alla tror också att man har svaren. Man ska alltid stå där och bestämma allt. Önskar att nån annan tog rodret och bara bestämde lite så jag bara kunde få sitta där och åka med.
Om ni vill ha en förebild, googla vidare till en annan blogg, snälla.

Jag vill kunna ta på mej mysbrallor och låta bli att kamma håret och strunta i att tänka på image och att jag är en gående reklampelare. Jag SKITER i hur jag ser ut.
När jag sen klär upp mej så vill jag göra det för att JAG vill och inte ta på mej en dräkt som är förbestämd utan jag vill ha på mej alla dom där kläderna som bara hänger där i garderoben och som har hängt där i tre år utan att dom nästan har blivit använda.
Jag tycker inte alls det är "skönt att slippa tänka på vad man ska ha på sej", det e ju jättetråkigt ju när man har fina kläder som bara hänger där. Vilken waste.

Tiden går inte i racerfart längre.
Allt känns mycket starkare. Jag är helt medveten om allt omkring mej och när jag skrattar så skrattar jag innerligt ända från tårna.
Det har jag inte gjort under dessa år. Jag har mest bara känt mej otillräcklig, inte bra nog, att jag borde göra mera... att tiden springer ifrån mej, att jag inte är framgångsrik nog, att jag inte lever upp till förväntningarna, att jag inte är en winner, och då blir jag en quitter och winners never quit... Quitters never win. Jag har helt enkelt känt mej som en looser.
Och hur rolig är man då på en skala när man känner sej sån? Hur mycket är man sej själv när man känner sej så?

Men det är inte bara glädjen som känns starkare. Känner också mycket ilska. Däremot ingen sorg faktiskt... vilket jag trodde att jag skulle göra. Men det finns ingen sorg alls.
Bara lättnad, glädje och ilska.
Har massa frågor som jag aldrig kommer at få svar på. Ser massa saker nu som jag blundade för.
Jag borde hoppat av tåget för länge, länge sedan men man vill ju inte vara en Quitter... för då vinner man aldrig och success is right around the corner... och allt det där.

Hmm...
Hmm...
Hmm...

Massa djupa tankar och funderingar.
Det blir en slingrig, krokig och nog ganska lång väg tillbaka till mej själv. Dit där jag vill vara, till DEN jag vill vara,

Av någon anledning försätter jag mej i situationer om och om igen där förväntningar finns att jag ska var på nått visst sätt. Jag har träffat många som har velat göra om mej och bli någon som jag inte är.
Jag kanske känner mej hemma där eftersom jag alltid hamnar där?
Chris är totala motsatsen. Han förväntar sej bara att jag är jag och det är helt fantastiskt.
Han låter mej va precis så som jag är och han älskar mej precis så också.
Så fint.
Vilken gåva.
Tur jag har han... Jag borde gå och pussa han i örat. Låter som en bra plan... så det gör jag nu då!

Love


Kommentarer
Postat av: Isabell

Härligt Katti att du börjar komma tillbaka till dig själv.

Pussa ordentligt på mannen.

Kramar från oss

Postat av: Sanna

Om du lvet efter winner/quitter-bilden så måste du "bara" omdefiniera din bild av vad en 'winner' är. En quitter kan visst vara en winner. Om du har ett sunkigt skitjobb och slutar det så är du ju en quitter, men en winner för att du vågar och kan sluta ditt skitjobb! Om du avslutar ett dåligt förhållande (vänner/kollegor/pojkvän) så är du en quitter, men en winner för att du sätter dig själv först!



DU är en winner! Du är en winner varje dag du mår bra! Du är en winner varje dag du är en bra mamma! Du är en winner varje dag du är en glad Katti! Du är en winner varje gång du gör nåt du tycker är roligt. Du är en winner varje gång du pussar dina kids och din gubbe! Du är en winner varje gång du träffar och umgås med folk du gillar.



Att vara en winner handlar inte om det ytliga, om karriärframgång, fett lönekonto och flashiga prylar... Att vara en winner är att må bra - inuti.



Du ÄR en winner Katti! Varje dag! Du är en winner varje minut - inse det och lev det så inte bara ÄR du en winner utan mår som en också.

2012-03-24 @ 10:21:01
URL: http://blogg.passagen.se/phenomenal_woman
Postat av: Mia

Har visst inte läst din blogg på länge, märker nu att jag har missat något stort...Sköt om dig Katti!! <3 Kram Mia (fr norr) Ps. Eskil är såå söt!!

2012-03-25 @ 08:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback