Ångest - blä

Har kollat på det här med min utbildning till personlig tränare.
Den första omgången börjar den andra juni vecka 23 och slutar 17 juli vecka 29.
Krockar totalt med vår planerade semester... :(
Om jag går nu i juni- juli då har jag också problemet med omsorg för Astor. Det gäller nio dagar som jag skulle behöva ha en barnvakt lite utspridda under denna perioden.

Andra alternativet är att gå till hösten, men då är jag inte klar förrän i november! :(
Då skulle jag inte ha problem med omsorg för då har Astor börjat förskolan och jag skulle kunna åka på semester men då skulle jag behöva ta ledigt från jobbet många dagar och att va klar först i november känns ju så där... Vid det laget hade jag velat börja jobba med mitt nya yrke redan och kunna gå ner i tid på mitt andra... Att jobba med barn och ha två små egna hemma är rätt slitigt.
Jag säger inte att pt yrket skulle va lättare, det vet jag inget om men det är i alla fall nått helt annat än barn, barn, barn från morgon till kväll.
Skulle va skönt att bryta av och göra nått helt annat när man jobbar och sen komma hem och så är det barn, barn, barn bara då.

Så frågan är... Ska jag offra den planerade Finlandsresan i sommar och försöka ordna barnvakt på nått sätt till Astor och bli klar nu - eller ska jag vänta och ta semesterdagar och inte bli klar förrän till vintern?
 




Kommentarer
Postat av: Pia

Ja'a sånt där e juh alltid svårt. Gäller väl att lista ut vad man egentligen vill och sen gå på magkänslan. Men fattar dilemmat, har själv liknade situation gällande jobb.

Lycka till.

Svar: Tack Pia! :)
kattitingeling

2014-05-08 @ 19:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback